Günlük Gazeteler


Karadenizden

trabzonnethaber
Kanarya, Karabük'ten eli boş ayrıldı e-Posta
Fenerbahçe
Pazar, 12 Şubat 2012 20:41

koray.jpgDeplasmandaki son iki maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Samsunspor'a yenilen Fenerbahçe, Karabük'ten de eli boş ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Kardemir Karabükspor'a konuk olan sarı-lacivertliler, Gökhan Gönül ve Emre Belözoğlu'nun eksikliğini fazlasıyla hissettiği mücadeleyi 2-1 kaydetti.
 
Ev sahibine galibiyeti getiren golleri 45. dakikada Stoch'un hatalı pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Cernat ve 45+2'de Birol attı. Dakikalar 67'yi gösterdiğinde müthiş frikik golüyle farkı bire indiren Alex, 68'de ise kazanılan penaltıdan yararlanamadı.
 
Bu sezon 5. yenilgisini alan Kanarya, 51 puanda kalırken, liderle arasındaki fark 6 puana yüksledi. Kümede kalma mücadelesi veren Bülent Korkmaz'ın talebeleri ise 28 puana yükseldi.

 

Yorumlar (0)Add Comment

Yorum yaz
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız, eğer kayıtlı değilseniz lütfen ilk önce kayıt olunuz.

busy
Bu haber toplam 59 defa okunmuştur